,

10 интересни идеи за декорация на дома в нощта на Хелоуин

Хелоуин е идеалното време за декориране. Много хора прекарват дни, да не говорим за необходимите им средства, за да направят домовете си страшни и забавни. Истината е, че няма нужда да харчите цяло състояние за хелоуински декор. Ето няколко интересни идеи, които ще преобразят жилището ви.

1. Осветителни тела от тенекиени кутийки
Tenekieni kutiiki

Тенекиените лампи са чудесен начин да добавите малко празничен дух във вашия дом, без да харчите много пари. Ако вече имате консервените кутии под ръка, всъщност няма да се налага да харчите нищо. Те са страхотни за осветление на вашата алея, на терасата или можете да добавите допълнителна дупка и да ги „обесите”. Проектът е много лесен и изглежда наистина уникален.

 

2. Черни котки
4erni kotki

Създайте призрачно трио от лъскави черни котки, за да бди пред вратата или в хола ви. Всичко, което трябва са няколко тикви в котешки форми – дълга или крушовидна форма за тялото, малки и кръгли за лицето- черна боя и свещи, краставица за опашка и картофи за краката.

 

3. Летящи прилепи
letq6ti prilepi

Залепете летящи прилепи по стената за наистина призрачно настроение. Трябва ви само черен картон, от който с помощта на шаблони да изрежете прилепи с различни размери. След това просто ги залепете с тиксо. Можете да декорирате вътре или вън. Това е много лесно да се направи и изглежда страхотно без значение колко ще залепите.

 

4. Висящи призраци
Letqshti duhove(1)

Visqshti duhove

Призраците са задължителни, когато става въпрос за Хелоуин и много лесно се правят. С няколко топки стиропор, тензух и черен маркер можете да създадете дозина от тези малки момчета, които да закачите да висят където пожелаете. Нарязвате тензуха от долната му част. Това придава на вашите призраци много зловещ вид.

 

5. Бонбонена украса
bonbonena ukrasa

Сладката царевица и бонбоните от тикви са на мода и можете да ги използвате, за да си декорирате масата. Просто ги изсипете в един висок стъклен буркан или ваза, и сложете „дърво“. Вземе малък клон и спрей с черна боя, за да го боядисате. Можете да използвате ролка от тоалетна хартия, с която ще го закрепите. Може дори да намотаете малки призраци и други страшилища по клоните.

 

6. Хелоуински лампи
Prizraci(1)

prizraci

С няколко буркана и малко дебела хартия ще създадете красиви осветителни тела, които изглеждат като фенери. Просто изрежете частите на лицето, залепете ги върху вашия буркан и добавете една свещ. Бихте могли да направите призраци или всяко друго страшно създание, което можете да си представите.

 

7. Летящ призрак
A-Floating-Ghost (1)

Вашите деца ще са възхитени от този тензухен призрак. Лесно е да се направи с евтини материали от магазина. Тези духове със сигурност ще пресъздадат призрачна сцена в дома ви. Ще са ви необходими няколко тензуха, пластмасова бутилка, царевично нишесте и вода. Само малко прости стъпки и къщата ви ще бъде обладана от духове.

 

8. Дяволски очи
Svete6ti o4i

Знаете ли, че бихте могли да направите смразяващи призрачни очи, които надничат от градинските ви храсти, с помощта на няколко рула от тоалетна хартия и светещи пръчки? Те ще объркат всеки, който мине покрай къщата ви. Трябва само да изрежете дупки под формата на очи и да залепите вътре светещите пръчки.

 

9. Чудовищни врати
Vrati chudovishta

Това е една страхотна идея за украса на входната врата за Хелоуин. Шантаво чудовище, нечестивият призрак, объркано чудовище, страховито влечуго, зеленоок звяр, Франкенщайн, зъбато чудовища или създание с шантава коса – имат толкова много идеи, от които да се вдъхновите. Те са страхотен начин за създаване на настроение на хелоуинското парти.

 

10. Хартиени мишки
Kartoneni mi6ki

Децата ви ще останат очаровани от тези страховити мишки, за които са ви необходими само шаблон, черна хартия и лепило. Можете да ги залепите където искате вкъщи – дали по столовете, на стълбището, на пода, или дори на масата за вечеря- те са страхотен завършек на празничния декор!

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *