,

14 романтични идеи, които ще направят чудеса за връзката ви

Някои на вид дребни постъпки могат да направят чудеса за взаимоотношенията ви с партньора. Достатъчно е само да ги превърнете в част от ежедневието си. Предлагаме ви следните 14 романтични жеста, които със сигурност имат добър ефект.

1. Тайната е в… тайните жестове
НИЩО не помага по-добре за създаване на специален свят между двама души, както съществуването на таен език между тях. Измислете си знаци, с които да си казвате мили неща като „изглеждаш прекрасно“, „до теб съм“ или „обичам те“.

2. Дръжте се за ръце
Използвайте всеки случай, за да хванете за ръка партньора си. Това ще ви напомни за първите дни от вашата любов, когато дори само преплитането на пръстите ви е било достатъчно, за да забие сърцето ви лудо.

Qbylki s nadpisi3. Любовно съобщение
Разбийте рутината на делничните разговори. Направете пробив в битовата скука и напишете „обичам те“. Още по-добре ще е ако покажете чувствата си със закачливо съобщение.

4. Флирт на събуждане
Преди да се втурнете в динамиката на делника, събудете любимия си по закачлив начин – ухапете го леко по ухото, целунете го или просто му кажете: „Добро утро, красавецо“…

5. Хвалете се с него
Прието е, че не е прилично да се хвалим, но пък вие се хвалете с любимия си. Споделете в социалните мрежи снимка на партньора ви с онази риза, която така хубаво му седи, или пък видео как се забавлява с децата. А на събиране с общите ви приятели, не пропускайте да разкажете колко прекрасен е вашият партньор.

6. Направете си среща за обяд
Романтичните вечери са класика, но не и ако имате малки деца. Младите родители понякога са толкова уморени вечер, че може да им коства голямо усилие да издържат будни до десерта. Но вместо да се отказвате от романтичните срещи, просто ги направете на обяд.

7. Оставете гласово съобщение
Сутрините, когато всички у дома все още сънени се подготвят за работа, училище, градина… са доста напрегнат момент. Защо не оставите на половинката си мило съобщение на гласовата поща на служебния му телефон, така че това да е едно от първите неща, които да „завари“ на бюрото си в офиса.

8. Запалете свещи
Всеки изглежда по-добре и се настройва по-романтично на светлината, разпръсквана от свещи.Sveshti i more Така че, дори да не сте приготвили специална вечеря, седнете да се храните с партньора си на запалени свещи.

9. Направете от мухата СЛОН
Това е добра идея, когато става дума да превърнете в голяма работа малките ежедневни постижения. Празнувайте всички дребни поводи, не чакайте да се случи някакво чудо, за да се веселите с любимите си хора и да им покажете, че ги цените.

10. Припомняйте си често…
Следващият път, когато ви напуши гняв, че партньорът ви си е хвърлил мръсните чорапи на пода, поемете дъх и си спомнете нещо хубаво от съвместния ви живот. Предложете му да преживеете отново заедно този весел или затрогващ момент. Разходката из спомените ви ще ви помогне да осъзнаете защо сте избрали да обичате точно този човек.

11. Лепящи бележчици
Няма ли да ви е хубаво да намерите неочаквано малко листче с мили думи или рисунки на него? Хващайте стека с лепящи листчета и напишете нещо, което ще зарадва любимия ви и го залепете някъде, където той ще го открие – на екрана на компютъра, на таблото в колата му, на спортния му сак..

12. Казвайте „моля и „благодаря“
Най-вероятно непрекъснато напътствате децата си да са учтиви и да използват „вълшебните“ думички, но дали вие се държите така както поучавате? Понякога най-близките ни и любими хора най-рядко чуват от нас думи като „благодаря“ и „моля“. Постарайте се често да казвате на любимия си, когато оценявате някоя негова постъпка.

13. Отделете време за гушкане
Настроите будилника си да звънне 15 мин. преди обичайния ви час за ставане. Напълно достатъчно време за един бърз секс или просто за малко гушкане, което може да ви освежи много повече от това да прекарате този четвърт час в дълбок сън и ще окаже благотворно влияние на усещането ви за близост.

14. Направете му подарък без повод
Трябва да е нещо, което ще подскаже на партньора ви, че знаете какво обича и че ви харесва да го виждате щастлив. Нещо достатъчно, за да предизвикате усмивка в неочакван за него момент.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *