, ,

4 прекрасни идеи за незабравима есен!

Представяме ви 4 интересни идеи за ефектна и лесна украса, вдъхновена от багрите на променящата се природа.

Ефектна есенна рамка
Ефектна есенна рамка

Венец от есенни листа
Венецът носи настроение и усмивки, изтривайки като по магия негативите от деня. Ще го направите много лесно. Използвайте за основа гъвкави клонки.

Декорирайте с различни по цвят есенни листа, както и различни по големина шишарки, шипки, глог и каквото друго намерите.

Ефектна свещ
Всъщност това е една от най-лесните и бързи украси, с които мигом в дома ви ще замирише на есен. За целта ви трябва по-голяма декоративна свещ. Към нея привържете красиво червено листо с помощта на връв или лико в червено и жълто. Вече имате уханна есенна украса.

Снимка за спомен
Трябват ви жълъди, есенни листа, лепило и една празна рамка за снимки. В есенната рамка поставете едно красиво есенно листо. Или интересна картина, направена от сухи листа. Това решавате вие и зависи единствено от вашата фантазия. А самата рамка намажете обилно с лепило и я облепете с цели жълъди. За повече ефект, можете да ги лакирате с безцветен лак.

Да поиграем с децата
Лесно може да увлечете и децата в есенната игра, създавайки заедно интересни фигурки от нещата, които сте събрали по време на неделната си разходка в парка, пише сп. „Журнал“. Жълъди, кестени, шишарки… Всичко може да използвате за изходен материал. Крайната цел е да направите забавни човечета. Другото, което ви е необходимо, са клечки за зъби, с които ще прикрепите отделните части. Например от два кестена, поставени един върху друг, става тяло. С клечки прикрепете още два за стъпала и един за глава. Бодливата обвивка на кестена нахлупете като шапчица.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *