,

5 уникални танцьорки на пилон

Има ги всякакви – красиви, пластични и невероятни

Тези 5 неповторими танцьорки на пилон са различни. Те не са като останалите. И точно това ги прави уникални. Вижте ги!

Извънгабаритната Лулу

Лулу е на 26 години и тежи 170 килограма. Тя мята ярко червената коса назад, хвърля се върху пръта, бедрата стискат метала, а публиката не спира да ръкопляска. Въпреки теглото си, Лулу прави всичко онова, което една обикновена танцьорка на пилон може. И точно заради това дебелото момиче от Мериленд е обожавана от местните. През деня Лулу работи в автокъща. Тя танцува от 2006 година и остава вярна на хобито си цели 5 години. Сега е любеща съпруга и майка на малкото си бебе.

Едноръката госпожа Роуч

Една погрешна стъпка в конкурс за танци на пилон и най-вероятно вие бихте могли да се приземите като купчина ненужни парцалки на пода. Това може да се случи и на някой професионалист, но една състезателка успя да впечатли журито с невероятната си смелост. Тя танцува на пилона само с една ръка. На Международния шампионат в Хонг Конг, австралийката Дебора Роуч се плъзна и се завъртя покрай своите конкурентки, за да спечели първо място в дивизията с увреждания. Г-жа Роуч каза, че винаги се наслаждаваше танците и в никакъв случай не може да си помисли, че не се вписва в обществото заради недъга си.

Майка и дъщеря

За малката Попи пилонът е катерушка, върху която тя се справя повече от добре. Макар и само на 7 години Попи е печелила много награди, като последната е подарила на майка си, да може родителката й да си инжектира ботокс. Майката Сара е собственичка на секси клуб, в който танцуват и други момичета, освен дъщеря й.

В пуританска Америка поведението на майката предизвика активистите и сега те искат да затворят заведението.

„Ние прекарваме часове, докато репетираме различни пози и танцуваме на любимата си музика. Попи иска да бъде като звезда като Майли Сайръс, която също танцува на пилон. Няма нищо лошо в това детето да има мечти. По-добре това, отколкото да стои пред телевизора и да трупа мазнини като повечето деца.“ Хората обаче са шокирани от провокативните танцови движения на малката, но Мадам Пинк не се вълнува особено от мнението им.

Танци върху велосипед

Това е най-горещото шоу на две колела, което побърква хиляди шофьори в Ню Йорк. PoleRiders е ново изобретение, което обединява две велики неща, които са още по-велики, когато са заедно – велосипед и полугола танцьорка. Засега ченгетата в Голямата ябълка не могат да спрат танцьорката и нейния асистент, защото всичко е законно.

Момичето, което практикува тези странни танци казва, че не се чувства стрийптизьорка. Аз не съм пропаднала само защото съм с високи токчета и правя пиперливи движения, аргументира се тя.

Най-възрастната

Бабата, която върти ханш около пилона, казва че животът не трябва да спира на 60. Тя започва да се занимава с това след като гледа няколко кратки филмчета за танцьорките и се възхищава на тяхната грация и красота. И не на последно място – китайката, която слага в малкия си джоб доста по-млади жени от нея, искала да е атлетична като тях. И май успява…

Семейството й е доста консервативно, но въпреки това нейния съпруг ходи от време на време в клуба, за да разбере какви точно ги върши жена му. Приятелките на възрастната дама са искрено възхитени от нейния скрит талант, защото освен годините, които явно са й в повече, тя има и доста сериозна травма на гърба.

А тази снимка няма нужда от коментар…

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *