,

Овенът ще има много работа, стрелецът е оптимистично настроен

Хороскоп за 16-22 ноември

Овен
Активен период. Ще се отваря доста работа, макар че резултатите няма да са точно каквито очаквате. Все пак не претупвайте нещата, отплатата ще дойде.

zodii(1)Телец
Въпросът за въздействието върху околните силно ще ви вълнува. А може би трябва на първо място да бъдете себе си, така ще въздействате по-силно.

Близнаци
Повече говорите, по-малко слушате. За да има ефективна комуникация, трябва да има диалог. Опитайте да промените формата от монологична на диалогична.

Рак
Опитайте да дадете конструктивен израз на гнева си. Не го подтискайте, защото може да доведе до сериозни здравословни и психологически проблеми.

Лъв
Хора, с които контактувате, ще са изключително толерантни към вас и е добре и вие да им отвърнете подобаващо. Не се увличайте в прекалени рискове.

Дева
Притеснявате се повече от необходимото, а това няма да остане без последствие. Радвайте се повече на живота. Той е неповторим, а това го прави сладък.

Везни
Бъдете внимателни и хладнокръвни при взаимодействията си с другите. Да имаш ясен поглед в днешно време е необходимо толкова, колкото и горещо сърце.

Скорпион
Нали помните, че не сте дошли на света, за да разрешите всички противоречия, а за да живеете. Това е най-важният урок, който можете да научите.

Стрелец
Предизвикателна седмица. Отговорностите ви ще са повече от очакваното. Просто действайте. За щастие оптимистичната ви нагласа ще е от голяма полза.

Козирог
Прекалено сериозно приемате някои правила, без да отдавате значение защо са създадени и какво стои зад тях. Може би те вече са отживелица.

Водолей
Толкова сте очарователни, че никой не е в състояние да ви откаже каквото и да било. Сега е моментът да си направите поръчки за коледни подаръци.

Риби
Имате нужда от сериозни хора – появяват се. Искате любов- влюбват се във вас, искате пари – появява се работа. Внимавайте много какво си пожелавате.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *