,

9 нестандартни идеи за опаковане на подаръци

Забравете скучните торбички за подаръци и обикновената опаковъчна хартия. Вижте няколко идеи как по оригинален начин да опаковате подаръците за своите близки и да ги изненадате.


1. Картички от фиде за супа
Няма нищо по-забавно от подарък, който може да направите с децата си, и едновременно с това да упражнявате техните умения за правопис. Азбука от макаронени изделия има в повечето хранителни магазини, а когато ги залепите на голяма хартия за подаръци, те добавят вкус на всеки подарък.

Karticha ot fide

 

2. Докоснете се до природата
Понякога вдъхновението, което търсите, може да бъде намерено в собствения ви заден двор. Защо да не превърнете тази находка в едно следобедно забавление за вас и семейството. Шишарки, жълъди, горски плодове и кипарис се срещат често, а когато са струпани върху една обвита кутия, те добавят идеалното усещане на природата.

Shisharki

 

3. Гривна от желирани бонбони
Често най-оригиналните проекти са най-лесни за създаване. Ето един венец, който е перфектен за украса на подаръци. Също така е и много вкусен.

Jelirani bonboni

 

4. Снимка за спомен
Семейната почивка или събирането с близки приятели не биха били пълни без няколко снимки за спомен. Тази година модата в подготвянето да празничните изненади е поставянето на детски снимки на опаковката, за да посочите кой е получателят. Завържете с декоративна панделка стара снимка за традиционния подарък. Това има празнична и сантиментална стойност и със сигурност ще предизвика усмивки.

Stara snimka

 

5. Хартиени торбички за обяд
Кафявата хартия не е често срещана идея за стилно опакован подарък, но само с няколко лесни стъпки и чифт ножици, този прост и евтин продукт може да постигне истински фурор.

Hartieni torbichki

 

6. Гирлянди от цветя
Този сезон са на мода красивите ваканционни флорални мотиви, и противно на общоприетото схващане, любимите цветя не е необходимо да бъдат ограничени до венци над камината. Можете да направите малки гирлянди от изкуствена цветя, с които грациозно да обвиете класически кутии за подаръци. Трябват ви копринени цветя и декоративна тел от магазина за джунджурийки.

Girlqndi

 

7. Пликове от кадастрон
Дебелата хартия често се среща когато става дума за училищни проекти, но ние сме им дали ново приложение с този уникален вариант на подарък. Перфектен за опаковане на плоски продукти като книги или сгънат шал, този класически дизайн на плик ще ви дава възможност да бъдете оригинални.

Kadastron

 

8. Снежинки от филтър за кафе-машина
Кой би предположил, че само с няколко прости стъпки, стандартен филтър за кафе може да се трансформира в снежинка? Създайте празничното настроение чрез изрязването на тези люспи и ги залепете към вече опаковани подаръци. Това е страхотно занимание за децата.

Filtyr za kafe-mashina

 

9. Пликове за ваучери
Въпреки, че някои може да се поколебае дали да подари ваучер от страх да не е безинтересен, няма съмнение, че хората обичат да получават безплатни карти за любимите си магазини и ресторанти. Този празничен сезон, направете такъв подарък с красиво изработени пликове от цветна хартия, оригами и шарена лента.

Plikove

 

Източник: DIYnetwork

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *