,

Гневна бележка след заето паркомясто. Вижте неочаквания отговор!

Нормално е да намерите листче хартия, затиснато с чистачката на колата ви, когато сте спрели някъде, но какво бихте направили, ако установите, че листчето е бележка, а не билет за паркиране?

Наскоро една жена, чието платено паркомясто до жилището й е било заето от непознат, оставила бележка, в която е изразила недоволството си от стореното. Жената също така написала, че вместо да се обади да изтеглят колата, защото е в нарушение, тя паркирала на друго място, и трябвало да плати допълнително за паркинг, което не може да си позволи.
За нейна изненада на следващия ден тя намерила плик под чистачките на колата си с извинително писмо и 100 долара в брой!
Вижте оригиналните бележки:

belejka za parkirane„Хей, непознати. Понеже беше паркирал на моето място снощи (и все още си ??), аз си взех билет за паркиране на улицата за през нощта. Аз съм разорена. Това място е частна собственост и мога да се обадя да те глобят и да издърпат колата. Не искам това, но моля не паркирай повече тук. “

 

belejka za parkirane.1„Първо, искам да се извиня,че съм паркирал на вашето място. Това беше безотговорно от моя страна и аз бих искал да ви дам това, за да платите за билета и всичко друго необходимо. Трудно е по това време на годината. Весела Коледа – който паркира на вашето място е з**ник! „

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *