,

Какъв човек сте, ако сте родени между 11 и 16 март?

11 март
Притежавате развито въображение и сте силно привързани към близките си. Навлизате в година, която ще е натоварена с работа, задължения, отговорности към много хора, а и съмнения, и огорчения ще ви следват. Не се стъписвайте, стегнете се, бъдете максимално организирани и ще се справите. На преден план излизат деловите ви качества и професията. Периодът е благоприятен за затвърдяване на придобитото и създаване на стабилност. Трябва да бъдете търпеливи и неуморни. Ще се наложи да се грижите за здравето на близки хора, но трябва да внимавате и за вашето. В личен план решавайте проблемите без гняв. Добри месеци: април, юни, август, октомври, януари.

12 март
Характерът ви е съчетание от интересни качества – непоследователност, спокойствие, безгрижие. Пред вас е година за пътувания, за промени, към които трябва да се приспособите и да приемете. Контактувайте, разширете кръгозора и дейността си или се насочете към нови области за реализация. Нека разнообразието не ви прави неспокойни. Използвайте го, за да научите и усвоите нови умения. Правете много и различни неща, но такива, които ще ви mesec martдонесат полза. Сложете край на рутината и не се страхувайте от среща с непознатото. Вълната на независимостта ще ви залее, но не прекалявайте със свободата. Успехи през: май, юли, септември, декември, януари.

13 март
Притежавате силен характер, последователни и очарователни сте. Това ще ви помага през емоционалната година, в която навлизате, защото колеги, приятели и близки ще ви търсят по различни поводи – за съвети, за помощ, за посредници при уреждане на спорове или обтегнати отношения. Всичко това ще ви зарежда емоционално и ще се чувствате добре. Бъдете навсякъде, където ви поканят. От друга страна, домашни проблеми и отговорности ще заемат голяма част от времето ви – покупка на нов дом, обзавеждане, ремонти… В делово отношение оставете всичко по местата си, не е време за големи промени. Хубави месеци: април, юни, август, септември, ноември, февруари.

14 март
Вие сте независими и разкрепостени и често се чувствате неразбрани. Предстои ви година на забавяне на темпото, на отдръпване от динамиката на всекидневието, на вглъбяване в себе си и прилагане на мъдростта и опита ви при анализиране на живота ви и планиране на действията ви за следващите години. Не съжалявайте за миналото, просто го прегледайте и подредете мислите си. Възползвайте се от вибрацията на периода да се усъвършенствате духовно, пътувайте, четете, намерете си хоби, научете се да се отпускате. Ако нещата не стават, както искате, не губете присъствие на духа. Вярвайте в себе си, особено през: май, юли, август, октомври, декември, януари.

15 март
Вие сте жизнени, борбени, емоционални. Навлизате в силна финансова година, през която усилията ви ще бъдат възнаградени със значителни материални успехи, но само ако действате целенасочено и упорито и ако разгърнете инициативността си. Ще ви се предоставят шансове да смените работата си за по-добре заплатена, да продадете имот, да спечелите пари от игрите на късмета, да ви повишат, да спечелите съдебни дела или да получите пари от наследства. Така или иначе пари ще минат през ръцете ви и само от вас ще зависи как ще ги инвестирате, за да ги умножите. Смело тръгвайте срещу проблемите и ще пожънете успехи през: април, юни, септември, ноември, февруари.

16 март
Съобразителни и проницателни, вие сте взискателни и целенасочени в действията си. Това ще ви помага през тази година, която е последната от цикъла на личните години и ви изправя на прага на нов период, за който трябва да сте готови. А това означава, че трябва да положите усилия да приключите започнати проекти и всякакви ангажименти, свързани с определени срокове. Подгответе документацията, която ще ви е необходима за новите ви начинания, които искате да осъществите през следващата година. Разделете се с некоректни делови партньори, приключете емоционална връзка, която ви е разочаровала. Важни месеци: май, август, септември, октомври, декември, януари.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *