, ,

Каква билка сте според датата на раждане?

Маточина
21 януари – 19 февруари
Родените в този период обичат оживлението и се чувстват добре, когато са заобиколени от много хора. За тях казват, че имат неспокоен дух, обичат да са в движение, да търсят. Лошото е, че както имат много приятели и хора около себе си, така сред тях имат и много врагове.

byal ravnecЖивовляк
20 февруари – 20 март
Ако имате нужда от подкрепа, обърнете се към тях. Хората от този период са всеотдайни, готови да откликнат, да изслушат, да успокоят. Често се включват в различни благотворителни инициативи. Харесват изкуството и с радост опитват силите си в тази посока.

Глухарче
21 март – 20 април
Дела, дела и пак дела. Тези хора наистина не могат да стоят на едно място и да чакат някой друг да свърши тяхната работа. Те са двигатели – в буквалния и преносния смисъл на думата. Обичат физическата работа и ако не упражняват такава професия, то си намират подходящо за целта хоби.

Невен
21 април – 21 май
Амбициозни, дейни, целеустремени. Те имат ясни цели и практични идеи, които доста стегнато се стремят да осъществят. И винаги искат да постигнат максимума, най-доброто. За целта понякога отдават твърде много сили, което може да им носи някои негативи в здравословен аспект.

Подбел
22 май – 21 юни
Родените в този период са самотници. Те постоянно търсят компанията на други хора, за да не се чувстват изоставени. Основният им проблем е променливото настроение, с което натоварват околните – ту са прекалено весели, ту страдат така, сякаш светът свършва.

Лайка
22 юни – 22 юли
Те са слънчеви, позитивни, усмихнати и винаги в добро настроение. Неслучайно са душата на компанията и всички търсят тяхното приятелство. Умеят да пазят тайни и бързо стават довереници, пише сп. „Журнал“. Мразят клюките, нечестните игри, интригите и никога не биха предали приятел.

Жълт кантарион
23 юли – 23 август
Най-слънчевите хора са родени в този период. Те са винаги усмихнати, забавни, имат прекрасно чувство за хумор. Понякога обаче досаждат с позитивизма си. Имат вродено чувство за благородство, аристократизъм, тактичност и непогрешим усет към изящното.

Цикория
24 август – 23 септември
Родени психолози. Такива са представителите на този билков период. Те имат непогрешима интуиция към лъжата, която искрено мразят. Освен това умеят бързо да разпознават хората и намеренията им. Другото им хубаво качество е боравенето с всякакви цифри – те са перфектни математици.

Бял равнец
24 септември – 23 октомври
Те са най-добрите дипломати. Умеят не само да водят преговори, но и да помиряват спорещите страни, колкото и да са диаметрално противоположни позициите им. Причината е, че обичат не просто да общуват, а да живеят в хармония, без излишни дрязги и напрежение.

Блатен аир
24 октомври – 22 ноември
Родените в този период са потайни, прикрити, но също така леснораними. Проблемът е, че предпочитат да изживеят вътре в себе си болката, а не да споделят проблема. Освен това силно вярват, силно страдат, силно обичат и изобщо влагат прекалено драматизъм във всичко.

Коприва
23 ноември – 21 декември
Откровени до болка и понякога досадно общителни. Привързват се силно към своите близки и приятели. В същото време, когато намразят даден човек, то е за цял живот. Не че са отмъстителни, но винаги ще помнят подлата постъпка. Харесват разнообразието и с удоволствие пътуват.

Черен оман
22 декември – 20 януари
Те са пестеливи до маниакалност. Ценят всяка стотинка, а полученото даром считат за нещо, което им се полага по право. Успяват добре да организират живота си от финансова гледна точка, така че нищо да не им липсва. Умеят да очароват хората и да печелят лесно приятелства.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *