, ,

Кои са подходящите професии за всяка зодия

Дали науката е подходяща за вас, имате ли шанс като певец, или може би ви очаква бляскава кариера като политик? Вижте какво вещаят звездите.

Овен
Родените в този зодиакален знак са ентусиазирани, смели, упорити, но и доста трудни като колеги. Те са готови да се хвърлят с главата напред в някоя задача, дори да е рискова, но и много бързо да се отегчат и да я зарежат. От тях излизат много добри спортисти (особено футболисти), пилоти, изследователи, учени и изобретатели. Върви им и в някои от изкуствата – например рок музиката.

profesiiТелец
Телците са праволинейни, отстояват позициите си и винаги довеждат нещата до край. Те са прагматични, решителни и успяват да намерят най-изгодната оферта. Могат да направят добра кариера в сферата на банковите и финансовите услуги като счетоводители, предприемачи и ръководители. Афинитетьт им към добрата храна ги прави ненадминати готвачи. Третото поприще, в което жънат успехи, е изкуството, особено ако е на сцена.

Близнаци
Те са неспокойни натури, любопитни и отворени към света, често имат ораторска или писателска дарба. От тях обаче не излизат добри шефове. Върви им в областта на търговията и туризма, както и във всички професии, които налагат общуване лице в лице. Близнаците имат успех и като музиканти, пише сп.“Журнал“.

Рак
Представителите на тази зодия имат талант и могат да се развият добре, ако се захванат с психология, икономика, медицина. Те са отлични социални работници и възпитатели. Учителската професия е подходяща за тях. В областта на изкуството биха могли да си създадат име, ако се насочат към живопис, моден дизайн или архитектура.

Лъв
Лъвовете са родени лидери. Няма друга зодия, която да може да се справя толкова добре с шефската позиция. Освен всичко друго, Лъвовете са и харизматични и се разбират прекрасно с хората, които управляват. Те са много успешни като президенти на компании, директора командири, политически фигури. Но сыцо така са прекрасни актьори и шоумени.

Дева
Прецизни, скромни, леко несигурни, чувствителни, родените под знака на Дева не са от най-лесните колеги. Но пък са перфектни в това, което вършат. От тях стават много добри изследователи, учители, учени, юристи, детективи и лекари. Успяват и като журналисти, писатели, историци и класически музиканти.

Везни
Везните са идеалните дипломати. Те са доста нарцистични и суетни, понякога нерешителни и несигурни, но пък винаги намират най-доброто решение в тежка ситуация и спасяват целия екип. Имат добро чувство за хумор, затова и са обичани от колегите си. Освен това притежават силно чувство за справедливост. Могат да направят кариера в политиката като посредници в преговори, в модата и изкуствата.

Скорпион
Те са една от най-интуитивните зодии и успяват бързо да се насочат към сфери, които действително им носят успех. Такива са: психологията, медицината, астрологията, някои изкуства. Скорпионите обаче са и много войнствени, което ги прави трудни за комуникация. Не биха вирели добре в големи колективи. По-подходящи за тях са самостоятелните дейности.

Стрелец
Много динамични, настроени приключенски, щедри към хората, които харесват – такива са повечето представители на тази зодия. Стрелците са също така артистични, умеят да пишат добре и имат успехи в областта на литературата. Любовта към пътешествията ги прави ненадминати като туристически агенти. Добри организатори. Могат да се разбият и в друга посока – да станат свещеници, богослови или философи.

Козирог
Те са изключително трудолюбиви и упорити. Добри служители, организирани и добросъвестни специалисти. От тях излизат също отлични лекари, икономисти, адвокати и счетоводители. Доста педантични, умеят да се справят с организационна работа.

Водолей
Иновативни и нетрадиционни, те са привлечена от науката и новите технологии. Могат да направят добра кариера като писатели, музиканти, учени и изобретатели. Понякога действат импулсивно, но винаги успяват да излязат на чисто. Вълнуват ги големи каузи и благородни кампании.

Риби
Рибите са загадъчни, не говорят много, стремят се да бъдат дипломатични. Тяхната сфера обаче не е политиката, а изкуствата. И то всички изкуства. Имат талант да бъдат и учители, притежават рядко умение да изслушват.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *