, ,

Коя е най-добрата дестинация за почивка според астрологията?

В началото на новата година отново започваме да си правим планове за предстоящото лято. Търсим интересни дестинации, разглеждаме рекламни брошури, питаме приятели, къде са почивали и дали са доволни. Набелязваме си няколко цели и започваме да се чудим. Разберете което е най-доброто място за почивка за вас според Астрологията!

Овенът принадлежи на Дубай
Овните искат да се насладят на горещо време. Те също харесват проучването на различни култури и често търсят лукс. Ето защо Дубай е перфектната дестинация за тях.

Телецът ще се влюби в Прага
Хората под тази зодия търсят лукс. Те обичат добра храна, хубаво време, отлично обслужване и скъпо вино. Също така търсят места, където могат да посетят музеи, галерии и културни забележителности … Прага е точното място за тях!

Bykingamskiq dvorecБлизнаците се забавляват в Лондон
Близнаците искат претъпкани и динамични градове. Те искат да се гмурнат в дивия нощен живот и Лондон е градът, който може да предложи това.

Ракът може да се разхлади в Гърция
Раците обичат водата. Морета, реки, океани, езера … всъщност няма значение. Искат да опитат чуждестранни кухни. Гърция е страната, която предлага и от двете неща.

Лъвовете обичат Париж
Лъвовете търсят лукс, блясък и първокласно обслужване. Париж е градът, който може да даде  всичко това.

Девите могат да обиколят Рим
Девите искат да проучат мястото, където отиват. Така че трябва да изберат един град, който има какво да предложи. Рим е такъв град, поради което той е перфектната дестинация за тях.

Везните да релаксират в Испания
Те са мирни и социални хора. Ето защо обичат да ходят на мирни и приятелски места. Една добра дестинация за пътуване е слънчева Испания.

Скорпионът ще намери любовта във Венеция
Повечето скорпиони харесват да бъдат на ваканция само с техните половинки. Те я свързват с романтика, което е и причината Венеция да е идеалното място за тях.

Стрелецът да изследва Египет
Хората под знака на Стрелец обичат пътуването. Те обичат нови и чужди места, да четат за различни култури. Ето защо Египет е толкова добра дестинация за Стрелеца.

Козирозите могат да се отпуснат на Малдивите
Тези представители са гладни за пари, власт и слава. Те са работохолици по природа, обаче, дори и те трябва да се отпуснат от време на време. А има ли по-добро място за почивка от Малдивите?

Водолеят да види Берлин
Хората Водолеи са любопитни и обичат да виждат и преживяват нови неща. Те обичат да посещават музеи и галерии и Берлин е градът, в който има много от тях!

Япония е мечтата на Рибите
Япония е страната, където ще се чувстват най-добре Рибите. Те са мечтатели и там ще бъдат в състояние да осъществят най-съкровените си мечти.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *