,

Козирогът го чака неповторима седмица, Стрелецът е в еуфорично настроение

Хороскоп за периода 28.12.2015-03.01.2016

Овен
Интересна седмица, съчетала в себе си по малко от двете години. Сега е времето да простите стари грешки и да си отворите сърцето с надежда.

Zodii-znaciТелец
И тази година Коледният дух е благосклонен към вас. Изобилието е в сърцето ви. Проявете го навън. Ефектът ще се усети още в началото на 2016г.

Близнаци
Стара и нова година в едно е като вашата зодия. Няма да ви е скучно тези дни, което за вас е най-важното. Не прекалявайте с разнообразието все пак.

Рак
Много празници на едно място и повечето със семейството. Това за вас е едновременно благословия и проклятие. Важното е да изберете правилното усещане.

Лъв
Доста планове имате за тези дни, но не само от вас зависи да се осъществят. Доверете се на обстоятелствата и влезте в играта, може да е много забавно.

Дева
Не позволявайте на перфекционизма ви да развали празничното настроение. Приемете, че нещо може да е хубаво и без да е идеално. Просто се зарадвайте.

Везни
Зарежете всичко, което би помрачило радостта ви. Сега е моментът да подобрите старите връзки и да започнете нови – Нова година нов късмет ви чака.

Скорпион
Имате доста задачи за разрешаване, коя от коя по-важни. В момента организираността не е вашата сила. Оставете си работа и за следващата година.

Стрелец
Естествено ще сте в еуфорично настроение и другите могат да разчитат на вас, вместо на телевизията, че ще ги забавлявате чудесно. Споделете таланта си.

Козирог
Една различна и неповторима седмица. Ням да имате време да лентяйствате, но пък това е добре, Защото ще посрещнете новата година с ентусиазъм.

Водолей
Ентусиазъм и надежда носи тази седмица. Желание за споделяне и радост. Такъв диапазон от чувства може да са ви лека в повече. Просто се забавлявайте.

Риби
През тази последна седмица на годината за вас ще е важно да сте полезни, да виждате резултатите от действията си и перспективите за новата година.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *