,

Край на неприятните изненади по пода!

Сигурно няма методи на садистични мъчения в този свят, които да са по-мъчителни и болезнени, от това да се налага да ходим върху части от ЛЕГО, разхвърляни по земята от малки деца. Конструкторът за малки и големи e страхотен, но с един малък недостатък. За щастие вече има начин да се предпазим от тези вътрешни минни полета. ЛЕГО, които работят заедно с френска рекламна агенция, са измислили анти-ЛЕГО чехли. Отне им само 66 години!

Чехлите, които разполагат с дебело уплътнение, ще бъдат произведени в ограничено количество (само 1500бр.), и ще бъдат раздадени на случаен принцип на хората, които са си написали коледни желания на сайта на производителя. Това е идеалният начин да се сбъднат мечтите на тези родители.
Фирмата ЛЕГО е основана през 1932г. от датчанина Кърк Кристиансен за производство на дървени играчки. През 1947г. компанията разширява дейността си и започва да прави пластмасови играчки. От появата си през 1949г. конструкторите ЛЕГО се превръщат в любимо занимание за цели поколения. Интересен е фактът, че всичките варианти на елементите са съвместими един с друг. Части, които са разработени през 1958г., все още могат са се сглобят с компоненти от сега, въпреки драстичните промени в дизайна и формата им през годините.

anti-lego-slippers-brand-station

anti-lego-slippers-brand-station-4

anti-lego-slippers-brand-station-2

anti-lego-slippers-brand-station-8

Източник: Bored Panda

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *