,

Лъвът е в празнична еуфория, Водолея го очаква награда!

Хороскоп за периода 23-29 ноември

Овен
Поставете си някакви обозрими цели и действайте, ако не искате да загубите времето си във философстване. Определете какво искате и го направете. Сега!

horoskopТелец
Сблъсквате се с твърде много вътрешни противоречия, а това определено ви спира да продължите напред. Време е да се скъсате с ограничаващите убеждения.

Близнаци
Важно е да намерите общ език с хората, с които работите и живеете съвместно. Нужно е просто да слушате внимателно какво ви говорят.

Рак
Последният месец на годината поначало е свързан с приключване на изостанали задачи. Бъдете готови за много работа, така че се организирайте по-рано.

Лъв
Вече ви е обзела празничната еуфория. Това е добре, защото влагате празнично настроение във всичко, което правите. Но пък ви липсва сериозност.

Дева
Спрете да се притеснявате дали ще свършите всичко от списъка, който сте направили. Винаги успявате. И сега ще е така. Отпуснете се.

Везни
През тази седмица ще се опитате да свършите всичко изостанало през годината и да се обадите на всеки забравен. Пощадете се. Не сте Шива.

Скорпион
Парите определено не са всичко, но без тях е доста по-трудно да организирате нещата както искате. А може би трябва да потърсите алтернативни начини.

Стрелец
Прекрасната ви усмивка и доброто ви настроение ще са привилегия за всяка една компания и за всеки празник, а такива има определено тези дни.

Козирог
Разсъждавате твърде много, а това не ви помага да действате. Всъщност сега е време за равносметка, така че не е лошо да сте в страни от цялата суета.

Водолей
Вие сте от хората, които въпреки своите чудатости, успяват да направят нещата навреме и на място, макар и не според предвиденото. Време е за награда.

Риби
Пореден шанс за тази година да докажете качествата си. Поводи няма да ви липсват, но мотивацията ви куца. Само си представете резултата и действайте.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *