,

Овенът ще постави ново начало, Козирогът прави добро впечатление

Хороскоп за периода 11.01-17.01.2016г.

Овен
Седмицата вече си е много активна във всяко едно отношение. Добър период за ново начало. Планирайте внимателно, без да прибързвате. Бъдете реалисти.

Телец
Не се помайвайте много и не се отдавайте на зимни сънища, защото може птиченцето, кацнало на рамото ви, да отлети на по-топло. Действайте без покана.

Близнаци
Вероятно изпитвате необяснимо напрежение, независимо колко прекрасни са нещата около вас. Бъдете по-концентрирани. Семейството е вашата опора тези дни.

Рак
Седмицата започва доста натоварено. Взаимоотношенията с другите няма да са много лесни и е важно правилно да ги менажирате, без да манипулирате.

Лъв
Работата и здравето са нещата, на които да посветите по-голямата част от времето си. Намерете нещата в ежедневието, които ви карат да се усмихвате.

Дева
Дори и през този сезон намирате красотата в нещата и успявате да се забавлявате. Правете го, защото скоро няма да имате много време за развлечения.

Везни
Няма да ви се иска да излизате навън в това време. И с пълно право. Най-добре би било да си работите от вкъщи. Ако няма как, просто си купете ски.

Скорпион
Вашата стихия в настоящия момент са контактите и рекламирането. Ако няма с кого, общувайте със себе си, ако няма кого друг – рекламирайте себе си.

Стрелец
Бъдете по-внимателни с отоплителните уреди и газовите котлони, проверявайте ги винаги преди да излезете. В действителност ще сте доста разсеяни.

Козирог
Сега е идеално време да се явявате на изпити и да търсите нова работа. Ще направите добро впечатление, а и ще преодолеете някои вътрешни бариери.

Водолей
Все още не е настъпил моментът за активни действия. Имате шанс да обмислите всичко много внимателно. Направете си разчет на парите и се подготвяйте.

Риби
Определете приоритетите си за годината, защото много скоро ще се наложи да решите кое е най-важното. Няма да имате време за всичко, степенувайте.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *