,

Овенът трябва да е търпелив, Скорпионът има високи цели

Хороскоп за 9-15 ноември

Овен
Първата ноемврийска седмица започва с много задачи, но ще ви донесе удовлетворение. Важното е да не прибързвате. Бъдете търпеливи. Звездите са с вас.

zodiiТелец
Ще усещате ентусиазъм, желание да създавате, дори да се изявявате. Ако правите нещата като на игра, определено ще ви се получават по-лесно.

Близнаци
Всичко ще правите със страст или в най-лошия случай с неприязън, но определено чувствата ще са двигател на действията ви. А това не винаги е добре.

Рак
Време е за ново начало. Преодолейте вътрешните си страхове и действайте. Ентусиазмът няма да ви липсва, високи цели също. Просто го направете.

Лъв
На теория всичко при вас изглежда прекрасно, но нещо ви куца изпълнението. Сами се саботирате. Не пренебрегвайте знаците на съдбата, следвайте ги.

Дева
Ще усещате едновременно напрежение и удовлетворение от това. Имате невероятен вътрешен заряд. Използвайте го правилно, не пилейте сили в критика.

Везни
Отчитайте дори и най-минималните резултати, защото те са стъпала към по-големите. Не си позволявайте да изпадате в униние. Това ви дърпа назад.

Скорпион
Имате невероятно високи цели, но точно те би трябвало да ви мотивират повече от всичко друго. Разполагате с ресурс и хъс. Не отлагайте, действайте.

Стрелец
Един период, който е повече за усамотение и вътрешна работа. Намирайте време да преосмисляте нещата, да се откъсвате от света. Дължите си го.

Козирог
При вас всичко ще се завърти с шеметна бързина. Със сигурност няма да ви е скучно. Може да научите невероятно интересни неща. Забавлявайте се.

Водолей
За да се чувствате спокойни и успешни през седмицата, за ви нужни яснота и ред. Време е за усилена работа, но и за сериозни резултати. Нужен ви е план.

Риби
Всичко започва като на шега за седмицата, което ще ви зареди с оптимистично настроение. Ще има какво да направите по въпроса за връзките в този дух.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *