,

Родените на 17-и март са големи оптимисти!

Какво да очакват от годината хората родени между 17-и – 23-и март?

17 март

Вие сте енергични, практични и оптимисти. На прага сте на успешна, положителна година, когато ще се чувствате независими и решително ще действате за осъществяване на вашите планирани дългоочаквани мечти за коренна промяна на живота ви. Трябва да сте наясно със себе си. Енергията и оптимизмът ви ще са от решаващо значение. Може да започнете нова работа, да смените жилището, професията си, като намерите нова област за реализация и да докажете способностите си. Вземайте решенията си самостоятелно и вървете право напред. В любовта също ви очакват вълнуващи емоции. Силни месеци: април, юли, септември, ноември, февруари.

18 март

Притежавате творчески способности и сте носители на оригинални идеи. През тази година трябва да контролирате емоционалността си, да се постараете да проявявате търпимост към околните, да приемате чуждото мнение, да dati rojden denпроявявате по-голяма дипломатичност и гъвкавост във взаимоотношенията. Отлагайте по възможност решаването на материални проблеми, защото няма да постигате желания резултат. Периодът е отливен и ще срещате трудности. Спестете си разочарованията, като се въоръжите с търпение. Укрепете приятелствата си. Не проявявайте излишна чувствителност. Важни месеци: април, юни, август, октомври, декември, януари.

19 март

Вие сте амбициозни и се стремите към повече свобода в действията си. Тази година ще можете да се развихрите, защото ви предстои открита, приливна година. Доверявайте се на себе си – лесно ще решавате всички проблеми, ако не чакате друг да ги свърши вместо вас, ако сте активни и оптимистично настроени. Разработете идеите или проектите си, защото успешно ще можете да ги защитавате и ще разкриете потенциалните си способности. Общуване, активна кореспонденция, пътувания в чужбина, контакти и самоизяви са основни за този период. Можете да се занимавате с няколко неща наведнъж. Успехи през: май, юли, септември, декември, февруари.

20 март

Общителни и романтични, вие се стремите към почтеност и справедливост. Пред вас е една натоварена, проблемна година, която предполага повече активност, постоянство и упоритост в начинанията, която ще изисква не само правилно да планирате времето си, но и стриктно да спазвате графика си. Защото ще сте необходими на много хора – близки, приятели, колеги. При уреждането на бюрократични формалности ще се сблъсквате със забавяне на оформянето и издаването на всякакъв вид документи. Бъдете усърдни и неуморни, но и се щадете, защото може да пострада здравето ви. Усилията ви ще бъдат възнаградени през април, юни, август, октомври, януари.

21 март

Вие сте енергични, амбициозни и трудолюбиви. Тази година ще почувствате, че трудностите вече са зад гърба ви, ще разберете, че ще разполагате с достатъчно свобода за действие – пътувайте, като съчетавате полезното с приятното, отърсете се от стари принципи, натрупвайте опит и разработвайте нови идеи за реализация в различни области. Внимавайте силната, положителна вибрация на периода да не ви тласне към импулсивни, необмислени действия и да не ви въвлече в поемане на излишни рискове. Бъдете новатори, не позволявайте на разнообразието да ви прави неспокойни. Ще пожънете много успехи, особено през май, юли, септември, октомври, декември.

22 март

Вие сте творческа личност с взискателен, емоционален характер. През годината, която ви предстои, ще ви търсят от много места, отговорностите ви ще са по-големи, защото всички ще ви се доверяват, ще се нуждаят от съветите, грижите и присъствието ви. От друга страна, ударението пада и върху дома, семейството, за значително подобряване на начина ви на живот – ремонти, обзавеждане или инвестиция в недвижим имот. Ще бъдете обградени с любов, приятелство и щастие. Бъдете изпълнителни и съвестни във всичко. За необвързаните това е най-благоприятният период да срещнат голямата си любов и да сключат брак. Хубави месеци: април, юни, август, септември, ноември.

23 март

Вие сте отзивчиви, инициативни, любвеобилни. Предстои ви година, през която трябва да забавите темпото, ще усетите, че е необходимо да погледнете философски на живота и да се поотдръпнете до известна степен от светския живот. Проблемите, с които ще се сблъскате, трябва да решавате с разума, а не с чувствата си. Намирайте време за себе си, за да решите какво още искате да постигнете в реализацията си. В бизнеса всичко трябва да си остане както е. Не е време за разширения и промени, а за размисъл, анализ и планиране на действията ви в следващите години. За да извлечете полза от периода, въоръжете се с търпение. Добри месеци: май, юли, октомври, декември, януари.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *