, ,

Съвети за всеки ден според Лунния календар

Числото на седмицата между 08-14.12. – 5, ще ви зарежда с желание за професионална реализация, дързост и авантюризъм. Най-големи оптимисти ще са родените в Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей. Подстригвайте се във вторник и сряда. Цялата седмица е подходяща за боядисване на косата, а дните от вторник до събота – за масажи, маникюр и педикюр.

luna08.12. – Във вторник посетете възрастен или болен роднина, за да му вдъхнете кураж и окажете подкрепа. Съдбата ще ви възнагради с късмет във всичко, с което се занимавате. Най-ползотворно ще мине денят за учащите се, студентите, дейците на науката и културата. Пазете се от инфекции – разболеете ли се днес, възстановяването ще е продължително.

09.12. – Тази сряда направете нещо, което да извиси душата ви. Радостта от стореното добро ще повлияе благотворно върху цялото ви същество. Днешните сделки с недвижимо имущество ще са изгодни. Уязвими са половите органи и храносмилателната система.

10.12. – В четвъртък станете по-рано и направете серия дихателни упражнения. Ако сте сънували лош сън, бъдете предпазливи през целия ден. Не рискувайте с нови дейности, за които не сте подготвени или имате минимален практически опит.

Съобразявайте се с метеорологичните условия и при избора на облеклото, и при шофиране. Ако имате възможност, най-добре се усамотете. Намерете време за релакс със спокойна музика, забавно четиво или филм.

11.12. – Този петък преди обед се стремете да подобрите отношенията си с роднини и колеги. Разчитайте на приятел/ка да ви услужи с пари или съвет. Следобед не планирайте нищо за почивните дни – оставете се брачният или интимният ви партньор да ви изненада. Избягвайте да шофирате.

12.12. – В събота поспортувайте, промийте стомашно-чревния си тракт, медитирайте. Преди да предприемете каквото и да е, преценете плюсовете и минусите на решението си. Бъдете щедри към хората от най-близкото си обкръжение – те силно се нуждаят от проявите ви на обич и внимание.

13.12. – Неделята може да ви поднесе конфликтна ситуация – избегнете я, като категорично прекратите спора. Денят не е подходящ за работа със сечива, инструменти, електрически уреди. Не ремонтирайте нищо – може да предизвикате авария. Не си уреждайте срещи – ще ви се стори, че сте загубили ценно време. По-добре се разходете сред дървета.

14.12. – В понеделник водните процедури ще са ви от полза. Обмислете предварително подробностите и предпазните мерки, свързани със задачите, които ви предстоят. Следобед сами се погрижете за енергийната чистота на работното място, за организирането на дейността, за реда и дисциплината, за спазването на общоприетите норми. Вечерта прекарайте в тишина и спокойствие, за да сте по-енергични през следващите дни.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *