,

Седмичен хороскоп ( 01.02. – 07.02.2016г.)

Овен
Осъзнайте колко много възможности имате и решете какво точно искате да постигнете. Подкрепа имате, просто действайте активно, без да се чудите.

horoskopТелец
Време е да осъществите плановете си най-накрая, но без да излизате извън рамките на общоприетите правила. Бъдете отговорни най-вече към себе си.

Близнаци
Задачата ви тази седмица е да се опитате да видите различните гледни точки. А такива несъмнено ще има достатъчно. Ще откриете за себе си нови светове.

Рак
През тази седмица ще имате уникалния шанс да се потопите в дълбочината на нещата, които ви интересуват, да се доберете до истинската им същност.

Лъв
Звездите ви призоват да се отнасяте благосклонно към мнението на другите, дори да не съвпадат с вашите собствени. Търпимост и разбиране са нужни.

Дева
Подходящ момент да се замислите за ефективността на усилията, които влагате, за методите, които използвате и затова доколко сте лоялни към другите.

Везни
През тези дни важното е да бъдете спонтанни. Противопоставете се на рутината, намерете повече време за развлечения. Ежедневието може да бъде различно.

Скорпион
Пред вас ще се отворят много заключени врати. По-важен обаче е въпросът как ще разпределите времето си, така че да успеете да свършите всичко.

Стрелец
По-придирчиво и неуверено подхождате към всичко, което определено не е ваша черта. Отчитайте ограниченията, но не позволявайте да ви спъват по пътя напред.

Козирог
Склонни сте да се депресирате повече от обикновено, но това няма да ви помогне. Най-добре си намерете някакво приятно занимание, да излеете душата си.

Водолей
Имате хъс за работа и това не е никак лошо. Важното тази седмица е да успеете да се стиковате добре с партньорите и колегите си. Това го можете добре.

Риби
Период за изява. Обстоятелствата и хората край вас ще ви подтикват към действие. Поели сте отговорности, които трябва да защитите. Действайте решително!

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *