,

Седмичен хороскоп (14.03. – 20.03.2016г.)

Овен
Мартенските дни за вас са време за обръщане на вътре, към себе си, за игнориране на цялата външна суета и намиране на вътрешните устои. Бъдете осъзнати!

sedmichen horoskopТелец
Седмицата обещава да е доста успешна, но не и в началото. Удачен момент за приключване на стари проекти. Не забравяйте да подхождате творчески.

Близнаци
Опитайте да не зацикляте върху определени идеи, покажете, че сте широко скроени. Важно е да сте целенасочени и последователни, време е за резултати.

Рак
В началото на седмицата не позволявайте да ви оказват натиск и да ви натоварват със задачи, които но са ваши. Време ви е за разширяване на кръгозора.

Лъв
Време е да изразите себе си кратко и ясно, без излишно украсяване. За тази цел е добре на първо място да сте наясно със себе си и още повече с околните.

Дева
Доброто себеизразяване изисква сериозна работа при вас, дисциплина и постоянство. Не очаквайте всичко да се случи веднага, имайте търпение.

Везни
Емоцията, нуждата да изразите онова, което ви вълнува, ще е доста по-силна от себеограничението. Само си задайте въпроси – с каква цел, защо ви е?

Скорпион
Акцентът тази седмица ще е върху домашните въпроси. Твърде емоционално ще възприемате всичко случващо се, а това не е особено здравословно. Разпускайте!

Стрелец
Философският поглед на случващото се винаги е полезен. В момента, обаче, е важно да сте включени в събитията, без да забравяте да бъдете и наблюдател.

Козирог
Време е да отделите внимание на някои съвсем прозаични неща, да намерите най-добрия вариант, най-полезния и разбира се такъв, който ще ви донесе радост.

Водолей
Чувството за дълг е хубаво нещо, но не и когато ви причинява здравословни проблеми. Дайте си сметка защо се ограничавате и това кому носи полза.

Риби
Ще сте убедителни в изразяването си и уверени и добрия развой на събитията. Все пак не надценявайте възможностите си, не обещавайте прекалено много.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *