,

Седмичен хороскоп (25.01 – 31.01.2016г.)

Овен
Ще действате спокойно и уверено. Ясно ви е какво искате и как да го постигнете. В края на седмицата бъдете търпеливи, не всичко ще става по план.

Телец
Усещате нужда да промените нещо, въпреки че това е сякаш против вашата природа. През тази седмица е важно да имате ясна визия и конкретни цели.

zimaБлизнаци
Ще се опитвате да избягате от вътрешните притеснения в ученето, в пътуването, в разговорите. Всъщност е по-важно да идентифицирате какво ви плаши.

Рак
Ще се наложи да приемете някои от качествата и нагласите на хората, с които работите, ако искате да продължите напред. Просто приемете и различията.

 

Лъв
Седмица, в която трябва да видите резултатите от вложените усилия. От полза ще е, ако слушате по-внимателно и анализирате предложенията на околните.

Дева
Започнете седмицата с кратък анализ и план за очакваните събития. Може да се наложи да потърсите подкрепа, но не се страхувайте да опитате нещо ново.

Везни
Не се страхувайте да демонстрирате качествата си, със сигурност има какво ценно да дадете на света. Разбира се след това ще трябва и да се потрудите.

Скорпион
Ще се вълнувате за прекалено много неща дори съвсем незначителни, а е важно просто да създадете хармония у дома си. Това е.

Стрелец
Много важно е през тази седмица да намерите най-добрия начин, по който да комуникирате идеите си. В общуването е вашата сила, използвайте я правилно.

Козирог
Имате нужда да се чувствате сигурни и търсите това усещане във финикийските знаци. А всъщност сигурността е вътрешно състояние, променете търсенето.

Водолей
Захванали сте се с много задачи, но колко от тях наистина искате да постигнете и защо? Изхвърлете всичко излишно, намерете нестандартно решение.

Риби
Твърде впечатлителни сте, а това ви разсейва от преките ви задължения. Към средата на седмицата ще откриете онова, което ви мотивира и … действайте.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *