,

Телецът ще действа рационално, Стрелецът трябва да се концентрира!

Хороскоп за периода 18.01 – 24.01.2016г.

Овен
Ще имате интересни идеи как да преподредите нещата, но за целта ще ви трябва чужда помощ. Започвате неспокойно периода и го завършвате удовлетворени.

Телец
Ще действате толкова разумно и рационално, че чак може да станете скучни сами на себе си. Бъдете отворени за новите идеи, не робувайте на предразсъдъци.

Близнаци
Започва един период, през който ще сте настроени твърде философски към света, което може да ви направи малко лениви. Не пренебрегвайте движението.

Рак
Малко напрегната ще е тази седмица, но никой по-добре от вас не знае колко е важно отношението към нещата. Бъдете по-положителни и всичко ще е наред.

Лъв
Време е да пристъпите към реализация на поставените цели. Седмицата е подходяща за ново начало. Добрата организация на нещата е от огромно значение.

Дева
Може да чувствате недостиг на сили, така че разпределяйте нещата и не се разпилявайте с несъществени дейности. Сега е моментът да потърсите подкрепа.

Везни
Началото на седмицата може да е доста нервно, макар и продуктивно. Важно е да не прекалявате с подозрения и обвинения към хората, с които работите.

Скорпион
Сетивата ви ще са изключително чувствителни тези дни, а това може да се окаже опасно за самите вас. Не приемайте всичко твърде лично, съхранявайте се.

Стрелец
Ще съобразявате и действате изключително бързо и на място, съществува обаче опасност да се разпилеете в твърде много посоки. Бъдете по-концентрирани.

Козирог
Ще имате завидно търпение да направите онова, с което сте се захванали. Това ще ви гарантира един доста по-добър доход и вяра в себе си, разбира се.

Водолей
Формулирали сте какво искате и ceгa никой не може да спре устрема ви. Енергията ви ще е завидна и ще успеете да си намерите последователи. Дерзайте.

Риби
Ще сте силно разконцентрирани, което определено няма да повлиява добре на работата ви. Впечатлителността през тези дни може да ви изиграе лоша шега.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *