,

Умеете ли да работите в екип? (ТЕСТ)

Как ви възприемат вашите колеги? Допринасяте ли за добрата атмосфера в офиса, или изнервяте обстановката? Отговорете на следните 6 въпроса с ДА или НЕ и сами преценете дали умеете да работите в синхрон с колегите си.

rabota v ekip1. В столовата вие сте веселякът и душата на компанията.
2. Били сте вече жертва на мръсен номер – откраднат документ, отклонено писмо…
3. Предстой преструктуриране в работата. Всички разчитат на вашата креативност и идеи, за да просперира екипьт.
4. Приятели ли сте с колегите си във Фейсбук?
5. Вашият шеф ви критикува пред всички. След това идват ли колегите да ви утешават?
6. При голямо служебно напрежение колегите предлагат ли ви помощта си?

Имате от 0 до 2 отговора ДА
КАТО „ЖЕЛЯЗНА ЛЕЙДИ”
В очите на другите сие сте служебният Робокоп. Блиндирани, неразрушими, въпреки дъжда от жупел и куршуми можете да останете неустоими, да запазите гордото си поведение при всички обстоятелства, пише сп.”Журнал”. Не се боите й да действате самостоятелно – околните имат доверие във вас и се присламчват към вас, защото умеете да бъдете водач на всички. Това не значи, че винаги стъпвате на сигурно – можете и да подведете останалите, но не ви е присъщо да го правите, защото под бронята се крие чувствително сърце и душа.

Имате от 3 до 4 отговора ДА
КАТО ПРИЯТЕЛИ
Всички се обръщат към вас фамилиарно. Видят ли ви, не пропускат да ви поканят да пиете по едно кафе. Популярни сте и сте обичани от останалите. Внимавайте да не прекрачвате границата на приятелските и служебните отношения в офиса, защото там отношенията не бива да бъдат поставени на професионална основа. Ако не пречи на личния ви живот и на работата, вашата всеотдайност е похвална.

Имате от 5 до 6 отговора ДА
КАТО КВАЧКА
Околните ви обичат. Вашите вайкания и оплаквания забавляват околните. Вие сте човек, който умее да държи хората около себе си с интересното си и забавно поведение. Вие често не сте героят, а жертвата при наличието на проблеми. Възприемат ви като кокошката, която е готова да се жертва за своите пиленца.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *